Ülkü Ocakları'ndan 'And' tepkisi!

Ordu Ülkü Ocakları, ilkokullarda okunan Andımız’ın demokratikleşme paketi ile kaldırılmasına tepki gösterdi.Ordu Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Kalpaklıoğlu ve ocak üyeleri, Ordu Tahıl Pazarı’nda bir araya gelerek basın açıklamasının ardından Andımız'ı okud

Ülkü Ocakları'ndan 'And' tepkisi!

Ordu Ülkü Ocakları, ilkokullarda okunan Andımız’ın demokratikleşme paketi ile kaldırılmasına tepki gösterdi.

Ordu Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Kalpaklıoğlu ve ocak üyeleri, Ordu Tahıl Pazarı’nda bir araya gelerek basın açıklamasının ardından Andımız'ı okudular. Başkan Kalpaklıoğlu, yaptığı açıklamada Türk milliyetçilerinin bundan sonra Andımız’ı daha gür bir sesle okuyacağını belirterek, "Andımız'ın kaldırılması bizi çok üzmüştür. Kaldırılan Andımız’ı Ordu Ülkü Ocakları olarak bir kez daha burada okumak istedik. Başbakan Erdoğan’ın Demokratikleşme Paketi adı altında açıkladığı maddelerden bir tanesi de Andımız’ın kaldırılması olmuştur. Bölücü Terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikar olan bu adım milletimize yapılmış büyük bir hakarettir. Andımız’ın kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesim Türk düşmanları olmuştur. Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hakimiyet tapusu AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır. Türk yurdunda Türküm demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci gün gelecek sahiplerin başına çalınacaktır. Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı mahşere kalmayacaktır. Varlığını Türk varlığına emanet eden Türk milliyetçileri bundan böylede Andımız’ı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir” diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından ülkü ocakları üyeleri Andımız’ı yüksek sesle okurken, çevredeki vatandaşlarda destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset