UEFA sıkıştırıyor Otyakmaz "yanıyor"!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz son günlerde başlattığı Trabzonspor'u karalama kampanyasını devam ettirmek adına açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.UEFA'nın Sivasspor'u incelemeye almasıyla köşeye sıkışan Mecnun Otyakmaz kendini kurtarma adına Trabzon

UEFA sıkıştırıyor Otyakmaz "yanıyor"!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz son günlerde başlattığı Trabzonspor'u karalama kampanyasını devam ettirmek adına açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

UEFA'nın Sivasspor'u incelemeye almasıyla köşeye sıkışan Mecnun Otyakmaz kendini kurtarma adına Trabzonspor'a çamur atarken bu kez de Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-11 sezonundaki başkanı Sadri Şener'e yüklendi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener'in açıklamasıyla ilgili olarak, "O isim kim ise açıklasın" dedi.

Sadri Şener'in, "Bize, (Başkan amma üstümüze geliyorsunuz, tamam biz bu işi yaptık) diyorlardı. Şimdi böyle konuşmalarının anlamı yok" sözlerine tepki gösteren Sivasspor Başkanı Otyakmaz, şöyle konuştu: 

"Sadri Şener'in yaptığı bu açıklamada, bu söylemleri ben söylemişim gibi bir algı ortaya çıkarıyor. Ben hiç kimseye böyle bir söylemde bulunmadım. Bu sözü Sadri Şener'e kim söyledi ise kendisini bu ismi açıklamaya davet ediyorum. O isim kim ise Sadri Şener çıksın açıklasın bilelim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler