"Türkiye'nin atacağı adım bellidir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in verdiği Yeni Yasama Yılı Resepsiyonu'nda konuştu. Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'ne kuşatma iddiasına ilişkin "Süleyman Şah'la ilgili iddiaların hepsi uydurma. Türbeye bir şey olması durumunda

"Türkiye'nin atacağı adım bellidir"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in verdiği Yeni Yasama Yılı Resepsiyonu'nda konuştu. Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'ne kuşatma iddiasına ilişkin "Süleyman Şah'la ilgili iddiaların hepsi uydurma. Türbeye bir şey olması durumunda Türkiye'nin atacağı adım bellidir,hassasiyetimiz bellidir "dedi. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tezkereyle ilgili olarak da "Ben bu tezkereyi destekliyorum. Umarım parlamentomuz, hükümetin düşüncelerini göz önüne alarak karar verecek.Tezkere görüşmelerinden sonra güvenlik zirvesini toplayacağız" diye konuştu.
 
CHP'nin tezkereye 'hayır' diyecek olması ilgili soru üzerine Erdoğan, "Grupların kanaatleri üzerine yorum yapmam doğru olmaz. Tehdit altında ülke konumundayız. Bunlara karşı tavrı ortaya koymamız lazım." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset