Türkiye siyasi tarihinde bir ilk yaşandı

AK Parti’nin Trabzon’daki STK’larında fikrini almak üzere gerçekleştirdiği aday adayı temayülüne yüksek katılımın kendisini çok memnun ettiğini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin, ‘Gerçek demokrasiyi, gerçek katılımcı yöneti

Türkiye siyasi tarihinde bir ilk yaşandı

AK Parti’nin Trabzon’daki STK’larında fikrini almak üzere gerçekleştirdiği aday adayı temayülüne yüksek katılımın kendisini çok memnun ettiğini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin, ‘Gerçek demokrasiyi, gerçek katılımcı yönetim anlayışını en iyi benimseyip uygulayan partinin AK Parti olduğunu herkes bir kere daha görmüş oldu’ dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Trabzon’da gerçekleştirilen STK temayülünde, STK temsilcilerini ve üyelerini kapıda karşılayarak temayüle katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Ülkelerin ve şehirlerin gelişmesinde, güzelleşmesinde ve sorunların çözümü noktasında STK’ların büyük öneme sahip olduğunun altını çizen Bilgin, ‘Tabansız siyaset olmayacağını, ülke yönetiminde halkın ve STK’ların görüşlerinin çok ama çok önemli olduğunu her platforma dile getiren AK Parti kadroları STK temayülü ile her kesimin görüşünü başvurarak Türkiye’de siyaset anlayışına farklı bir boyut kazandırmıştır. Böyle bir şey sadece Türkiye değil dünya siyasi geçmişinde ilk kez olmuştur. İlk kez başka siyasi görüşlerden insanlar başka bir partinin aday adayını belirlemek için oy kullanmıştır.

1-263.jpg

Bugün burada Trabzon’umuzun yönetiminde söz sahibi olan STK’larımızın başkan ve yönetim kurulu üyelerinin birçoğu gelerek Trabzon’un mecliste kim tarafından temsil edilmesi noktasında görüş bildirmişlerdir. MHP’den, CHP’den, SP’den, Merkez Parti’den, BBP’den hemen hemen tüm siyasi partilerden Trabzonlu hemşerilerimiz üyesi oldukları STK için bugün zahmet edip buraya gelerek AK Parti’nin aday belirleme sürecinde söz sahibi olmuşladır.

Bu hareket AK Parti’nin büyüklüğünü ve ülke yönetiminin tabanın gücü ve fikriyle mümkün olacağını her kesime göstermiş oldu. Yaygın bir tabana hitap ederek milletin gücünün önünde hiçbir gücün duramayacağını yaptığı icraatlarla ön plana çıkaran AK Parti genel seçimlerde Türkiye’de 400 milletvekili, Trabzon’da da 6 milletvekili hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.

Bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan başta Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, AK Parti Genel Merkezimizin değerli yöneticilerine, Trabzon’daki STK temayülünün sorunsuz ve yüksek katılımda gerçekleşmesini sağlayan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve yönetim kurulu üyeleri ile şehrin yönetiminde söz sahibi olarak gelip tercihini yapan STK’larımızın değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Güçlü Türkiye’nin gücünü Trabzon’a yansıtmak için bende Müminhan Bilin olarak halkımıza ve şehrimize hizmet etme noktasında her manada hizmete hazır olduğumu bir kez daha belirtmek isterim’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler