Türkiye kumpaslardan güçlenerek çıktı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı eski müsteşar yardımcısı Dr. Mahir Küçük, teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.Çarşıbaşı ve Vakfıkebir İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden deneyimli bürokrat parti mensuplarıyla buluşmasında AK Parti'nin,

Türkiye kumpaslardan güçlenerek çıktı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı eski müsteşar yardımcısı Dr. Mahir Küçük, teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Çarşıbaşı ve Vakfıkebir İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden deneyimli bürokrat parti mensuplarıyla buluşmasında AK Parti'nin, Türkiye’deki yenilik hareketinin öncüsü olduğunu belirterek, 13 yıllık iktidarı döneminde milletin kendisine olan desteğini ve güvenini boşa çıkartmadığını, ortaya koyduğu atılım ve ileri demokrasi hareketiyle, siyasi ve ekonomik belirsizlikleri gidererek, devletin insan için var olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

carsibasi-ilce-teskilati.jpgMillete hizmet sevdasıyla yola koyulduğunu belirten Dr. Küçük, “2014 yılı Türkiye için zor bir yıldı. Siyasi ve ekonomik istikrarımızdan rahatsız olan dış güçler paralel yapı ile beraber olup bin bir türlü kumpas kurarak bu istikrarı bozmaya çalıştılar. Hamdolsun ki kısa sürede yakaladığı değişim ve başarı ile Dünya’da yaşanan olaylarda figüran değil söz sahibi olan Türkiye, tüm bu kumpaslardan daha da bir güçlenerek, tek vücut olarak olarak çıktı ve lider Türkiye olma yolunda hızla ilerliyor” diye konuştu.

2015 seçimlerinin Yeni Türkiye yolunda hayati öneme sahip olduğuna değinen Dr. Küçük, “Doğal kaynaklarımızı ön plana çıkartan entegre projelere ihtiyacımız var. Bu doğrultuda, kalıcı milli çözümler üretmemiz gerekir. İnşallah halkımızın desteğiyle 7 Haziran seçimlerinden sonra gücüne güç katmış AK Parti İktidarıyla memleketimizin her kösesine yeni hizmetler götüreceğiz. Daha yaşanılabilir daha mutlu Yeni Türkiye için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset