Turan Bektaş’tan Koray Koçhan’a Hüseyin Örs cevabı

Trabzon İYİ Parti Maçka İlçe Başkanı Turan Bektaş, Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın Hüseyin Örs hakkındaki söylemlerine cevap verdi. 

Turan Bektaş’tan Koray Koçhan’a Hüseyin Örs cevabı

İYİ Parti Maçka İlçe Başkanı Mehmet Turan Bektaş’tan, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’a cevap gecikmedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün Maçka ilçesi Bahçekaya Mahallesi’nde yaşanan yol ve su sorununu TBMM gündeme getirmesi  sonrası Belediye Başkanı Koray Koçhan Trabzon Milletvekili Örs’ü "siyasi rant peşinde koşuyor, selden kütük kapmaya çalışıyor.” ifadeleri ile eleştirmişti.

Koçhan’ın açıklamalarına cevap İYİ Parti Maçka İlçe Başkanı Mehmet Turan  Bektaş’tan geldi.

Bektaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Öncelikle Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın açıklamalarını çok talihsiz bulduğumu ifade etmek isterim. Sayın Koçhan’ın, ilçenin sorunlarının dile getirilmesine karşın yaptığı açıklamalardan anlıyoruz ki;  halktan kopmuş, milletin sorunlarından bihaberdir.  İYİ Parti Maçka İlçe Başkanı olarak Genel Başkanımız, Milletvekillerimiz gibi yerelde bizlerde sahadayız.  Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunları çözüm bulmak, çare aramak adına  Milletvekilimiz Hüseyin Örs’e iletiyoruz. Sağ olsun milletvekilimiz de kayıtsız kalmıyor ve her zaman alakadar oluyor. Sadece Maçka değil Trabzon’un bütün ilçelerinin sorunlarını yakından takip ediyor ve TBMM’nde gündeme taşıyor. Nitekim Sayın Vekilimiz, ilçemiz Bahçekaya Mahallesi’nde yaşanan yol ve su sorununa da kayıtsız kalmamış, kendisine iletilen bilgiler ışığında,  gerek Bahçekaya Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızla gerekse gurbette olan Bahçekayalılarla görüşmüş ve neticesinde milletin çare kapısı olan mecliste konuyu dile getirmiştir. Maçka Belediye Başkanının bu durumdan oldukça rahatsız olduğu aşikâr.  Sayın vekilimiz muhalefet milletvekili olarak sorumluluğunu yerine getirmiş, sorunu gündeme taşımıştır. Burada sorumluluğunu yerine getirmeyen Sayın Koçkan’ın bizatihi kendisidir. Sayın Başkan, icra makamının kendisi olduğunu unutmuştur. Siyasi rant bilakis Sayın Koçhan’ın yaptığıdır. Belli ki, hizmette geri kalan Başkan, Milletvekilimiz Hüseyin Örs’ü hedef alarak onun üzerinden prim yapma derdine düşmüştür.

Sayın Başkana sormak lazım. Bugüne kadar neredeydiniz? İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs mecliste konuşunca mı Bahçekaya Mahallesi aklınıza gelmiştir? Sayın Koçhan’ın bilmesi gereken şu ki, Sayın vekilimizin meclis gündemine taşıdığı mağduriyeti konuşmasını bizzat Bahçekaya Mahallesi sakinleri istemiştir. Demek ki, Milletvekilimiz Hüseyin Örs doğru yere dikkat çekmiş, doğru noktaya parmak basmıştır. Sayın Koçhan, ‘Biz zaten yapacaktık’ diyor. Bugüne kadar neredeydi? Keşke Bahçekaya'nın su ve yol sorunu çözülsün. Biz onu isteriz. Şayet, ilçemizde yaşanan sorunları bilmiyorsa, sorumlu muhalefet anlayışı ile seve seve bilgilendiririz.

Tansu Çiller'den flaş açıklama! "Merkez sağın başını çekebilirim" Tansu Çiller'den flaş açıklama! "Merkez sağın başını çekebilirim"
Hiç merak etmeyin, bir dahaki yerel seçimde Maçka Belediye Başkanı Millet İttifakı’ndan olacak,  Maçka’nın her köşesine hizmet edecek, bugün Yomra ilçemizde olduğu gibi Maçka’da İYİ Belediyecilik ile tanışacaktır.

Son olarak, Sayın Başkanın ‘selden kütük kapmaya çalışıyor’ ifadesi ile ilgili de şunu söylemek isterim: Doğrudur bir sel geliyor. O sel, İYİ Parti’dir. Cesur Lider Meral Akşener önderliğinde İYİ Parti sel oldu geliyor. Sayın Başkanın korkusu da telaşı da bu yüzdendir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset