TS taraftarından Örs'e baskı! "Bağımsız aday ol"

Trabzonspor taraftarları MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs’e  ‘bağımsız aday ol’ baskısı yapıyor.Taraftar, “AKP’ye de MHP’ye de CHP’ye de oy yok. Bağımsız aday ol destekleyelim” diyor. Bilindiği gibi Örs, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıkl

TS taraftarından Örs'e baskı! "Bağımsız aday ol"

Trabzonspor taraftarları MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs’e  ‘bağımsız aday ol’ baskısı yapıyor.

Taraftar, “AKP’ye de MHP’ye de CHP’ye de oy yok. Bağımsız aday ol destekleyelim” diyor. Bilindiği gibi Örs, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının ardından “Ben MHP Büyükşehir belediye başkan adayı olarak kendi liderime Trabzon’a geldiğinde Bordo-Mavi atkı takmayacağım. Bizim mücadelemiz hukuk mücadelesi” demişti.

Trabzonsporlu taraftarlar, MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs’e twitter üzerinden “bağımsız aday ol” baskısında bulunuyor. Siyasetin adaleti ipe çektiği ve oy uğruna şikecileri aklama çabasına girmesi Trabzonspor taraftarınca tepkisini sürdürüyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından sonra, “Ben MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kendi liderime Trabzon'a geldiğinde bordo– mavi atkı takmayacağım. Bizim mücadelemiz hukuk mücadelesi. Kimseye boyun eğmeyeceğiz” diye açıklamada bulunan MHP Büyükşehir Adayı’na sosyal medya üzerinden destek yağıyor. Taraftarlar Örs’e “bağımsız ol” baskısı yapıyor.

İşte o tweetlerden bir kaçtanesi:

Uğur Demirtürk: Bağımsız aday olun daha çok oy alırsınız insanlar sizi seviyor ama şikeci başkanınızdan nefret ediyor.

Mert Doğru: Trabzon bağımsız adayını arıyor Hüseyin Örs Samet Can Akgül: Hüseyin Örs Trabzonda MHP değil TRABZON halkı ve Trabzonspor kazansa. Tolgahan Kara: Hocam bağımsız aday olun. Bu görüşteki MHP, MHP değildir. Atılay Yeşilyurt: Hocam lütfen bağımsız aday olun arkanızdan tüm şehir olarak yürüyelim.

Recep Altun: AKP MHP CHP’ye oy yok. Babamın oğlu olsalar da oy yok. Bağımsız aday ol destekleyelim başkan.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset