Trabzon'un sorunlarına neşter vurmak için...

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Celal Tekinbaş yaptığı açıklamada; "Trabzonumuzun kalıcı çözüm bekleyen sorunları var. İnsanımızın devasa potansiyelini ayağa kaldıracak, sinir uçlarına dokunmak için milletvekili olmak istiyorum. Ben bir c

Trabzon'un sorunlarına neşter vurmak için...

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Celal Tekinbaş yaptığı açıklamada; "Trabzonumuzun kalıcı çözüm bekleyen sorunları var. İnsanımızın devasa potansiyelini ayağa kaldıracak, sinir uçlarına dokunmak için milletvekili olmak istiyorum. Ben bir cerrahım ve ilimizi şahlandıracak çalışmalara bir cerrah titizliği ile ele almak üzere yola çıktım.Şimdiye kadar birçok sorunumuzu problem olmaktan çıkaran Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve yerel Yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hep ileri daha ileri bir Trabzon için el ele gönül gönüle verme zamanı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler