Trabzon'un Lokomotifi KTÜ

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, KTÜ’nün Trabzon için bir lokomotif olduğunu belirterek, öğrencileri Trabzon’a katkılarının büyük olduğunu söyledi. Çelik, seçim çalışmalarını Kalkınma Mahallesinde sürdürdü. Burada esnaf ve vatan

Trabzon'un Lokomotifi KTÜ

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, KTÜ’nün Trabzon için bir lokomotif olduğunu belirterek, öğrencileri Trabzon’a katkılarının büyük olduğunu söyledi.
 
Çelik, seçim çalışmalarını Kalkınma Mahallesinde sürdürdü. Burada esnaf ve vatandaşlardan hayır dualarını eksik etmemelerini isteyen Çelik, öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Çelik Trabzon şehrinin Türkiye genelinde yaşabilir şehirler arasında üst sıralarda olduğunu vurgulayarak, öğrencileri derslerinde başarı dileklerinde bulundu. Okumanın ve yabancı dilin önemine değinen Çelik, "sizler Türkiye’nin geleceğisiniz. Derslerinize çok çalışın ve çok okuyun. Bunun yanında da yabancı dilinizi geliştirin. En az bir dil bilin, kendinizi günün gereksinimlerine göre yetiştirin. Arayan değil, aranan bir birey olun” dedi. Çelik, mahalle esnaflarını da ziyaret ederek, esnaflara ‘Hayırlı işler’ dileklerinde bulundu.

Çelik, “esnaflar şehrimizin gerçek ekonomik dinamikleridir. onlarda olmazsa Trabzon ekonomisi canlanmaz. Kalkınma mahallesinde özellikle şehir dışından gelen öğrenciler esnafımızı canlandırıyor onlara müteşekkiliz. Öğrenciler bizlerin bacasız sanayisidir. Trabzon çok dinamik bir şehir.böylelikle şehrimiz büyürken,eğitim kalitemizde büyür” diye konuştu.

Öğrenciler de çelik’e iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, aday adaylığı sürecinde başarı dileklerini ilettiler ve Çelik’e daha çok okuyacaklarına dair söz verdiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler