Trabzon'un Kadın adayları: Yüreğimizi...

Kadınlara yerel yönetimlerde belediye başkan adaylığı şansı veren tek parti CHP oldu.CHP Trabzon’da üç ilçede kadın belediye başkan adayı gösterdi. Kadın belediye başkan adayları haber61.net’e seçim çalışmalarını ve şanslarını değerlendirdiler.CHP OF Bele

Trabzon'un Kadın adayları: Yüreğimizi...

Kadınlara yerel yönetimlerde belediye başkan adaylığı şansı veren tek parti CHP oldu.

CHP Trabzon’da üç ilçede kadın belediye başkan adayı gösterdi. Kadın belediye başkan adayları haber61.net’e seçim çalışmalarını ve şanslarını değerlendirdiler.

CHP OF Belediye Başkanı adayı Emel SARAL: "Of’ta yarışın içinde en iddialı parti konumundayız.Of’a hizmet noktasında ben ve arkadaşlarım hazırız.Of’a kadın eli değdiğinde nelerin değişeceğini her beraber göreceğiz.Yeter ki vatandaşımız sandığa iradesini koysun.”

CHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Nevzer Uzun: ”Köprübaşı ilçemiz yıllarca kaderine terk edilmiş. Bu ilçede en çok mağdur olan kesim ise kadınlarımız.Çok önemli sıkıntılar tespit ettik. Ev ev seçim çalışmasını yapıyoruz. Belediye başkanı olduğumda Köprübaşı’nda çok şey değişecek”

CHP Sürmene Belediye Başkan Adayı Naciye Şayan Çelik: "Trabzon’da kadınlara yerel seçimlerde şans tanıyan tek parti CHP oldu. Yumruğumuzla değil yüreğimizle seçim meydanlarında olacağız. Sürmene’de artık değişim zamanı,Sürmene’yi biz güzelleştireceğiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler