Trabzon'un hizmet alabilmesi için...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan AK Parti teşkilatlarını ziyaretlerine devam ediyor.AK Parti Beşikdüzü, Şalpazarı, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Akçaabat, Düzköy ve Ortahisar teşkilatlarını ziyaret eden Yıldırımhan ilçe yönetiml

Trabzon'un hizmet alabilmesi için...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan AK Parti teşkilatlarını ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Beşikdüzü, Şalpazarı, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Akçaabat, Düzköy ve Ortahisar teşkilatlarını ziyaret eden Yıldırımhan ilçe yönetimleriyle buluştu.

İlk olarak AK Parti  Beşikdüzü teşkilatını ziyaret eden Yıldırımhan burada Başkan  ve Yönetim Kurulu Üyeleri  ile sohbet etti.

TEŞKİLATÇILIKLA YOĞRULDUK

Bizim hamurumuz teşkilatçılıkla yoğurulmuştur diyen Yıldırımhan, “Teşkilatların içinden gelin birisi olarak milletvekili olmamız durumunda hizmet yürüyüşümüzü teşkilatlarımızla birlikte yapacağız. Kuruluşundan itibaren içinde olduğumuz AK Parti milletimizin umudu olmaya devam edecektir. Bizler yüreğinizden bir parçayız. Sizin vicdanlarınızın sesi olacağız. Trabzon’un her alanda hizmet alabilmesi için bir ekip ruhu içerisinde gece gündüz gayret edeceğiz. 2023 vizyonu içerisinde Trabzon’un doğusundan batısına hak ettiği bütün hizmetleri alacaktır. Turizmden ulaştırmaya eğitimden sağlığa kadar bütün alanlarda Trabzon büyümesini sürdürecektir” şeklinde konuştu.  

 YOKSULLARIN VE ÖTEKİLEŞTİRİLENLERİN SESİ OLDUK

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren yolsuların ve ötekileştirilen insanların sesi olduğuna ve sayede uzun süre  iktidarda kaldığına vurgu yapan Yıldırımhan, “AK Parti siyasal anlamda bizim yuvamızdır. AK Parti’ye olan bağlılığımız, aidiyetimiz makam ve mevki ile ölçülecek bağlılık değildir. Bizler AK Parti’i hem Türkiye’nin hem de İslam coğrafyasının umudu olarak görüyoruz. Dolayısıyla AK Parti’nin başarısı bütün mazlumlarının başarısı anlamına gelecektir. AK Parti’nin başarısı her şartta gece gündüz demeden gayretlerimizi ortaya koyacağız.

Bizim AK Parti’den milletvekili aday adayı oluşumuz sıradan bir beklentinin sonucu değildir. Siyasal manada adeta kader birliği ettiğim AK Parti’nin Trabzon’da başarısı için her zaman olduğu gibi bu dönemde de gayretlerimi esirgemeyeceğim. Hareketimizin doğal lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesi bizim de mücadelemizdir. Bilge Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun azmi bizim de azmimizdir. Gönülden AK Parti aidiyeti ile yola çıkmış bütün kardeşlerimiz mücadele arkadaşlarımızdır.” diyerek açıklamalarını bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler