Trabzonsporlu Bakan sandık başında

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-Bugün Türkiye'de bir ilk yaşanıyor. İlk defa türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Cumhurbaşkanını seçmek için harekete geçti. Sabah 08.00 da başlayan oy kullanma hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Bilim Sanayi ve Ticaret bakanı

Trabzonsporlu Bakan  sandık başında

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-Bugün Türkiye'de bir ilk yaşanıyor. İlk defa türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Cumhurbaşkanını seçmek için harekete geçti. Sabah 08.00 da başlayan oy kullanma hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Bilim Sanayi ve Ticaret bakanı Fikri Işık'da vatandaşlık görevimi yerine getirmek üzere sandık başına gidenlerden. Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için Trabzon'a gelen ve geldiği o günlerde basın önünde açık ve net bir dile Trabzonsporlu olduğunu söyleyen Işık, sandık başında mesaj verdi.

Eşinin trabzonlu olduğunu özellikle vurgulayan ve bir takım yatırımlar için trabzon halkına basın aracıyla destek sözü veren Fikri Işık, "Oyumuzu kullandık.Sözde kararda milletimizin. Demokrasi bayramımız hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset