“Trabzon’nun yıldızı hep parlayacak”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, bir önceki yerel seçime göre partisinin tartışmasız biçimde başarılı olduğunu belirterek “Belediye yönetimlerini 5 yıllığına daha AK Parti’ye ve AK kadrolara bırakan vatandaşlarımıza gösterdikleri itimat için

“Trabzon’nun yıldızı hep parlayacak”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, bir önceki yerel seçime göre partisinin tartışmasız biçimde başarılı olduğunu belirterek “Belediye yönetimlerini 5 yıllığına daha AK Parti’ye ve AK kadrolara bırakan vatandaşlarımıza gösterdikleri itimat için teşekkür ediyorum” dedi.

“AK PARTİ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜDÜR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, bir açıklama yaparak yerel seçimleri değerlendirdi.  Önceki yerel seçime göre tartışmasız biçimde başarılı olduklarını ifade eden Günnar, “Bir önceki seçimde 47.8  olan oy oranımız bugün yüzde 59.6 oldu. Bu rakamlar AK kadroların Trabzonlu seçmenin gözündeki yerini net biçimde gösteriyor. Milletimiz lafa değil, icraata bakıyor.

AK Parti her sandıktan başarıyla çıkmasını bildi ve Trabzon AK Parti’nin boynunu hiç bükmedi. Önümüzdeki dönem belediyelerin yapacağı Trabzon’umuzu ve ilçelerimizi 2023 Vizyonu’na taşıyacak hizmetlerle, inşallah AK kadroların da milletimizin karşısında boynu bükülmeyecek. AK Parti’nin bu seçim sürecinde hem muhalefet partilerinin hem de onlara destek veren paralel yapının uzantılarıyla mücadele ettiğini ve yerel seçimler tarihinde kendi oy rekorunu kırarak tarihi bir başarı kazandı. 

AK Parti Türkiye’nin en büyük birleştirici gücüdür. Bu seçimde Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde dünyanın süper devletleri arasına girme yolunda kararlı adımlarla ilerleyen Türkiye, AK Parti’nin çizdiği rotadan milim şaşmamıştır” diye konuştu.

“BAŞARI TEŞKİLATIMIZINDIR”

Partinin ülke genelinde olduğu gibi Trabzon’da kazandığı başarıda da teşkilat mensuplarının büyük payı olduğunu dile getiren Günnar, şöyle konuştu: “Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, sabahtan gece yarılarına kadar sokak sokak, kapı kapı dolaşıp, bu seçimin hem hizmet yarışı hem de bir büyük İstiklal Mücadelesi olduğunu anlatan teşkilat mensuplarımız, görülüyor ki milletimizi ikna etmiş ve güvenini kazanmış durumdadır. Bu büyük başarı teşkilatımızındır.

Zorlu seçim süreci boyunca, belediye başkanlığına seçilen adaylarımızı yalnız bırakmayan milletvekillerimize, il, ilçe, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimize, sandık başında görevli arkadaşlarımıza ve tüm diğer parti üyelerimize daha mutlu, kalkınmış ve en önemlisi temiz siyasetle yönetilen bir Türkiye için ortaya koydukları gayret ve fedakârlıkları için çok teşekkür ederim.AK Parti olarak bütün diğer partilere oy veren vatandaşlarımızı da kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz.”

“TRABZON’NUN YILDIZI HEP PARLAYACAK”

Trabzon’da Büyükşehir dahil 17 belediye başkanlığını önceki seçimlere göre oy sayılarını artırarak kazandıklarını hatırlatan Günnar, “Hedefimiz 1 Büyükşehir ve 18 ilçe olmak üzere 19’da 19 yapmaktı. Ancak Düzköy ve Şalpazarı’nda seçimi kazanamadık. Bu ilçelerimizde de hiçbir bahanenin ardına sığınmadan, milletimize seçimi kaybettiğimiz noktalarda neyi yanlış anlattığımızı, onları neden ikna edemediğimizi ve nerede hata yaptığımızı sorgulayacağız.

AK Parti ve başkanlarımız, mazbatalarını alır almaz yaşadığımız merkezlerin kalkınması, daha düzenli duruma getirilmesi ve çocuklarımıza gurur duyacakları birer şehir olarak bırakılması uğraşına girecekler. Tüm belediyelerimiz halkın sesiyle, onların temsilcileri belediye meclis üyelerimizin katkılarıyla ve sivil toplum kuruluşlarının tavsiye ve önerileriyle yönetilecek. Başta büyükşehir olmak üzere Trabzon’umuzun tüm ilçeleri, insanların daha mutlu ve güven içerisinde yaşadığı merkezler olarak iyileştirilecek ve imar edilecek. Trabzon AK kadroların bu döneminde Türkiye’nin parlayan yıldızı olmayı sürdürecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset