"Trabzonlular Başbakan'a sahip çıkacak"

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gölcük Trabzonlular Derneğini ziyaretinde, "Trabzonlular, inadına Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacak ve sandıkta Ak Parti'nin altına mührünü tam basacak"  dedi.Bakan Işık'ı havai fişeklerle karşılayan derne

"Trabzonlular Başbakan'a sahip çıkacak"

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gölcük Trabzonlular Derneğini ziyaretinde, "Trabzonlular, inadına Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacak ve sandıkta Ak Parti'nin altına mührünü tam basacak"  dedi.

Bakan Işık'ı havai fişeklerle karşılayan dernek üyeleri, Trabzon'un geleneksel yemeklerinden ikram etti.

Işık, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un Türkiye'de özgüveni en yüksek insanların yaşadığı illerden olduğunu, halkının milli değerlerine bağlılıkta Türkiye'de ön sıralarda yer aldığını söyledi.

"Millete, memlekete ve devlete kumpas kurmaya kalkanlara da en sert ve güçlü cevabı, Trabzonlular verir" diyen Işık, Trabzonluların 30 Mart yerel seçimlerinde bunu gerçekleştireceğini kaydetti.

Işık, Trabzonluların 30 Mart yerel seçimlerinde başka partiye oy vermeyeceğine inandığını dile getirerek "Trabzonlular, inadına Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacak ve sandıkta Ak Parti'nin altına mührünü tam basacak. Size güveniyoruz. 10 yıldır size hizmet eden belediye başkanımıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Dernek yöneticileri Bakan Işık'a kemençe hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset