Trabzonlu vekilden Öcalan gafı

Canlı yayında Suriye tezkeresi hakkında konuşan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, terörist başı Öcalan'dan bahsederken gaf yaptı.Hamzaçebi Suriye tezkeresi ile ilgili açıklama yaptığı esnada, "Sayın Öcalan'la sayın Başbakan..." şeklinde konuşunca gafı

Trabzonlu vekilden Öcalan gafı

Canlı yayında Suriye tezkeresi hakkında konuşan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, terörist başı Öcalan'dan bahsederken gaf yaptı.

Hamzaçebi Suriye tezkeresi ile ilgili açıklama yaptığı esnada, "Sayın Öcalan'la sayın Başbakan..." şeklinde konuşunca gafını fark ederek güldü ve "Sayın Öcalan dedim ama" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi,  katıldırğı bir canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Terörist başı Abdullah Öcalan'dan bahsederken "Sayın Öcalan" ifadesini kullanan Hamzaçebi, yaptığı gafın farkına varınca yaşadığı şaşkınlığın ardından gülümsedi.

Hamzaçebi'den "Sayın Öcalan" Gafı İzlemek için tıklayın

"CHP, Suriye tezkeresindeki tavrını, Irak tezkeresinde de gösterecek mi?" sorusunu cevaplayan Hamzaçebi, "Biz Suriye tezkeresine hayır diyeceğiz bir kere. Bugüne kadar olan Irak tezkerelerine biz, evet oyu verdik. Çünkü Kuzey Irak'tan Türkiye'ye bir terör saldırısı var. Ama şimdi hükümet terör örgütüyle bir masada müzakere yürütüyor. Sayın Öcalan'la sayın Başbakan " şeklinde konuştu.

Bu ifadelerinin ardından Hamzaçebi, "Sayın Öcalan dedim ama (gülerek)" diyerek tepki verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset