Trabzonlu vekilden fezleke çağrısı

CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Akif Hamzaçebi, 4 eski bakan ile ilgili TBMM’ye gönderilen fezlekelerin Genel Kurul’da okunması için bağımsız milletvekillerinden destek isteyerek, “Toplantı yeter sayısının sağlanması için diğer muhalefet partilerinin ve b

Trabzonlu vekilden fezleke çağrısı
CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Akif Hamzaçebi, 4 eski bakan ile ilgili TBMM’ye gönderilen fezlekelerin Genel Kurul’da okunması için bağımsız milletvekillerinden destek isteyerek, “Toplantı yeter sayısının sağlanması için diğer muhalefet partilerinin ve bağımsızların CHP’nin bu tutumuna destek vermesi gerekiyor" dedi.
 
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, 4 eski bakan ile ilgili TBMM’ye gönderilen fezlekelerin 26 Mart’ta Genel Kurul’da okunması için muhalefet partilerinden ve bağımsız milletvekillerinden destek isteyerek, “Toplantı yeter sayısının sağlanması için diğer muhalefet partilerinin ve bağımsızların CHP’nin bu tutumuna destek vermesi gerekiyor. Diğer siyasi partilerimiz de buna destek verirse fezlekeler okunmuş olur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset