Trabzonlu vekil yine gündeme oturdu

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, CHP'li Kamer Genç için "hayvan, şerefsiz, alçak" ifadelerini kullandı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, Japonya Milli Günü Resepsiyonu'nda yaptığı konuşma sırasında saldıran ve çirkin ifadel

Trabzonlu vekil yine gündeme oturdu

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, CHP'li Kamer Genç için "hayvan, şerefsiz, alçak" ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, Japonya Milli Günü Resepsiyonu'nda yaptığı konuşma sırasında saldıran ve çirkin ifadeler kullanan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e tepkiler sürüyor.

Televizyon progrmaına konuk olan AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, CHP'li Kamer Genç için sert ifadeler kullandı.

"HAYVAN DEMEK HAYVANLARA HAKARETTİR"

"Bu Kamer Genç denen alçak normal bir insan değil" diyen Saral, "Buna hayvan bile demek hayvanlara hakarettir" dedi. Bu sözler karşısında Sarıkaya, 'Lütfen RTÜK kurallarına uyalım' diyerek konuğunu uyardı ve, 'Karşınızda Kamer Genç olsa ne derdiniz?' diye sordu.

"BÜYÜK BİR SOPA YEMESİ LAZIM"

Buna karşılık Oktay Saral, "Milletvekili olamaz. Bunun milletvekili olarak parlamentoya girmesi Türk milletine hakarettir. Bunu burada tutan CHP'nin kınanması gerekiyor. Çünkü bunu CHP'nin ihraç etmesi lazım. Bu kadar hakaretleri, aşağılıkça konuşmaları yapan birine ben nasıl insan diyebilirim. Başbakan Erdoğan'ın eşi olması önemli değil, bir hanımefendi, hanımefendilerin haklarını koruyan bir konuşma yapıyor; sen hangi hakla gidiyorsun oraya, şerefsiz herif. Bu kadar duygu kabarması oldu benle. Bunun büyük bir sopa yemesi lazım. Bunun ayakları altına alınıp komalık yapılması lazım" şeklinde konuştu.

"SAYIN VEKİLİM CANLI YAYINDAYIZ"

Program sunucusunun  "Sayın vekilim lütfen" diyerek Saral'ı yatıştırmaya çalıştı. "Yeter böyle bir şey olamaz" diyen Saral, "CHP artık bu adama dur desin. Yoksa başına bir şey gelecek" dedi. Bunun üzerine sunucu, "Ama tehdit ediyorsunuz siz. Sayın vekilim canlı yayındayız, lütfen" diye konuştu.

Saral'ın sunucuya yanıtı ise, "Şerefsiz, alçak kelimesi bile buna çok azdır. böyle bir yaratık olamaz" oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset