Trabzon'dan bir aday daha

TRABZON – 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi siyaset kulislerinde hareketlilik tüm hızıyla yaşanıyor. Her gün aday adayları başvurularını yapılırken, en çok hareketlilik ise iktidar partisi AK Parti’de yaşanıyor. Birçok erkek ad

Trabzon'dan bir aday daha

TRABZON – 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi siyaset kulislerinde hareketlilik tüm hızıyla yaşanıyor. Her gün aday adayları başvurularını yapılırken, en çok hareketlilik ise iktidar partisi AK Parti’de yaşanıyor. Birçok erkek adayın ismini açıkladığı AK Parti’de kulislere düşen bir isim heyecan yarattı. Şuan AK Parti Kadın Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan yardımcısı Avukat Işıl Demir Güner’in milletvekilliği adaylığı için kollarını sıvadı.

15 yıldır avukatlık mesleğini icra eden ve 2 çocuk annesi olan Demir, bir çok kadın Sivil Toplum Örgütü üyeleri tarafından yakından tanınan isimlerden biri. Yıllarca Trabzon Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanlığı yapan Güner, kadına yönelik eğitim projelerinin tümünde eğitimler vermiş ve kadınların sorunlarıyla yakından ilgilenmiş biri.

Şuan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’ nı da yürüten avukat Işıl Demir Güner AK Parti kurmayları ve kadın kollarının tüm desteğiyle milletvekili adaylığını açıklamayı düşünüyor. Partiden büyük destek alan Demir’in yaptığı istişareler sonrasında kısa bir süre sonra adaylığını açıklayacağını konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset