"Trabzon’daki 6-0 hedefimiz"

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Toplantısı parti binasında düzenlendi.İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu toplantıya davet ederken, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın toplantımıza katılması 7 Haziran G

"Trabzon’daki 6-0 hedefimiz"

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Toplantısı parti binasında düzenlendi.
İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu toplantıya davet ederken, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın toplantımıza katılması 7 Haziran Genel Seçimlerine bir mesajdır” dedi.

Toplantılara ve faaliyetlere devam ettiklerini belirten Başkan Revi, “Bugünlere kolay gelinmedi, bunun devamlılığını 13 yıldır artan bir destekle sürdürüyoruz. Geldiğimiz nokta çok kritik bir nokta, sıçrama noktasına geldik. Yeni Türkiye diyoruz, Yeni Anayasa diyoruz ve 7 Haziran Genel Seçimlerinde Türkiye’de 400 Milletvekili Trabzon’da 6 Milletvekili diyoruz. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımıza Trabzon’da verilen desteğe baktığımızda Trabzon’daki 6-0 hedefimizin ne derece tutarlı olduğunu görüyoruz.” şeklinde konuştu.

20150407aw376260_02.jpg7 Haziran Genel Seçimlerini de başarıyla geçtikten sonra hem Türkiye’yi hem de Doğu Karadeniz Bölgesi’ni kimsenin tutamayacağını ifade eden Başkan Revi, “2019, 2023 ve gelecekteki diğer hedeflerimiz için bu seçimlere yönelik çok çalışmalıyız. Büyük bir gayret içerisindeyiz ve vatandaşlarımızdan çok büyük bir destek görüyoruz. Şu anda Trabzon’da Büyükşehir ve 16 İlçe Belediyesi bizde, inanılmaz bir güç yakaladık. Biz AK Parti olarak belediyelerimizin yaptıklarını vatandaşlarımıza anlatacak ve destek talep edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Revi’nin konuşmasından sonra söz alan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Sizlerin önderliğinde, Türkiye’nin istiklali ve istikbalinin oylanacağı bir seçime gidiyoruz. 7 Haziran Genel Seçimleri ‘Demokrasi ve Hak Özgürlüklerinin’ tam olarak yerleşeceği bir devleti ortaya koyacaktır. Hakiki bir Demokrasiye ulaşmanın yıllardır devam eden mücadelesi ya kökleşecektir ya da bir mevzi kaybedecektir” dedi.

Gümrükçüoğlu, konuşmasının devamında Büyükşehir Belediyesinin dünden bugüne Trabzon’a neler yaptığını tek tek anlatırken devam eden projeler hakkında da Başkan Revi’ye ve Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset