Trabzon'da Türkiye'de şenlenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Bugün Akçaabat çok güçlü bir ses verdi. İnanıyorum ki 6-0 yaparak, Trabzon'dan Ankara'ya çok güçlü gitmiş olacağız. Böylece 7 Haziran akşamı Akçaabat'ta, Trabzon'da, Türkiye'd

Trabzon'da Türkiye'de şenlenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Bugün Akçaabat çok güçlü bir ses verdi. İnanıyorum ki 6-0 yaparak, Trabzon'dan Ankara'ya çok güçlü gitmiş olacağız. Böylece 7 Haziran akşamı Akçaabat'ta, Trabzon'da, Türkiye'de şenlenecek" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, "Hepsi bir araya geldi. Hep beraber ellerini ovuşturuyorlar. 'HDP, AK Parti'nin önünü kesebilecek oy alabilir mi, barajı aşabilir mi?' diye, avucunuzu yalarsınız avucunuzu" şeklinde konuştu.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, bazı çevrelerin bir araya gelerek, "HDP, AK Parti'nin önünü kesebilecek oyu alabilir mi, barajı aşabilir mi?" hesapları yaptığını belirterek, "Avucunuzu yalarsınız avucunuzu" dedi.

Soylu, Akçaabat ilçesinde düzenlenen mitingde ise bazılarının milliyetçiyiz diye hava attığını kaydederek, şöyle konuştu:

"Akçaabat'da milliyetçilik kolay, elinle hareket yapmak kolay. Başbakanımız, Diyarbakır'da 10 binlere konuşuyor. Git de orada yap milliyetçilik bak yapabiliyor musun? Batman'da, Şırnak'ta, Hakkari'de yap. Orada Türkiye'de bir tek siyasi parti var o da AK Parti. Ay yıldızlı bayrağı ile AK Parti bayrağını yan yana sallıyor orada. Bunların yaptığı tatlı su milliyetçiliği. Milliyetçilik nedir biliyor musunuz Yüksekova'da, havalimanı açıp, ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmaktır milliyetçilik."

dsc_0074.jpg

Soylu, AK Parti'nin Türkiye'de özgüven açığını kapattığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun HDP'nin barajı geçmesi gerektiğini söylediğini ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

 "Kılıçdaroğlu, Aydın Doğan ile bir masa kurmuş, 'HDP barajı geçsin' diyor. Siz bunlardan bir kere 'HDP barajı geçmesin' diye duydunuz mu? Aydın Doğan'a ne oluyor, bilmiyorum. Selahattin Demirtaş gibi bir adam bulmuş, kamerasını gönderiyor her gün televizyona çıkarıyor. Kuaförünü göndermiş Selahattin Demirtaş'a güzel görünsün diye. Bunların yalanlarına itibar edecek misiniz? 6-7 Ekim olaylarını ben mi yaptım, milleti sokağa ben mi döktüm, onlarca insanın katledilmesini biz mi sağladık? Demirtaş demedi mi sokağa çıkın, yakın, yıkın? Aydın Doğan'ın milletin değerleri ile nasıl alay ettiğini biliyorsunuz değil mi? Bunların hepsi bir araya geldi. Hep beraber ellerini ovuşturuyorlar. 'HDP, AK Parti'nin önünü kesebilecek oy alabilir mi, barajı aşabilir mi?' diye, avucunuzu yalarsınız avucunuzu. Buradaki oyun nettir. Bunlara prim tanımayın."

Süleyman Soylu, Türkiye'yi karıştırmaya çalışanlara milletin, oyu ile hesap soracağını belirterek, "Biz millete efendi olmaya değil, biz millete hizmetkar olmaya geldik" diye konuştu.

Selahattin Demirtaş'ın kendisini mahkemeye verdiğini ifade eden Soylu, "Ey Demirtaş, boyuna, cüssene bak da kimin emrinde, kimin talimatında olduğuna bak da ondan sonra adım at. Sen Kandil'in emrindesin ben milletin emrindeyim" dedi.

dsc_0137.jpg

Aynı Ordu Giresun'da olduğu gibi Trabzon'da da denizi doldurarak Trabzon'a yep yeni uluslararası bir havalimanı yapacaklarını vurgulayan Soylu, "Güney Çevre Çevre yolu, Erzincan Trabzon Demiyrolu gibi, Şehir hastanesi, 2 devlet üniversitemiz gibi Trabzon için dev projelerimizi hayata geçirerek Trabzon'u sağlıkta, ticarette, eğitimde, turizmde merkez haline getireceğiz.Marmaray'ı yapan AK Partimiz Akçaabat neler yapmaz, Akçaabatımıza 2. devlet üniversitesi hayırlı olsun.  Bugün Akçaabat çok güçlü bir ses verdi, inaıyorum ki Trabzon'da 6-0 yaparak, Trabzon'dan Ankara'ya çok güçlü gitmiş olacağız. 7 Haziran akşamı Akçaabat'ta, Trabzon'da, Türkiye'de şenlenecek.  Bize güvenin ve itimat edin, 13 yıldır ne sizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ne de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu yanıltmadı." ifadelerine yer verdi.

Mitinge, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora da katıldı.

dsc_0138.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler