Trabzon'da MHP sahalarda!

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu  için Trabzon’a gelen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ilçeleri geziyor ve vatandaşlardan destek istiyor. MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs ve parti yönetici

Trabzon'da MHP sahalarda!

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu  için Trabzon’a gelen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ilçeleri geziyor ve vatandaşlardan destek istiyor. 

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs ve parti yöneticilerinin bizzat görev aldığı broşür dağıtma etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydın, Vakfıkebir ve Beşikdüzü’nde gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı ve Düzköy’de İhsanoğlu’nun önde çıkacağını belirtti. Diğer ilçelerde de yerinde inceleme ve gözlem yaptıktan sonra bir tahmin yürütebileceklerini kaydeden Aydın, Trabzonluların özellikle yatırımların Trabzon’un elinden alınmaması için iktidar partisinin adayına oy vermeyerek uyarmalarını istedi. Trabzon iktidar partisine oy verdikçe elindeki bütün imkan ve yatırımlarını kaybettiğini, demiryolu, tersane, lojistik merkez ve yatırım adası gibi projelerin teker teker Trabzon’un elinden çıktığını anlattı.

foto2.jpgCumhurbaşkanlığı seçiminin önemine de değinen, sistemin hukuk dışı yollarla fiili durum yaratılarak zorlanmasının ülkeyi felakete sürükleyeceğini söyledi. Anayasaya göre Başkan değil, Cumhurbaşkanı seçileceğine dikkati çeken Aydın, Anayasa ve yasaların zorlanması ve çiğnenmesi halinde Türkiye’de büyük olayların çıkacağını, yaşanacak kargaşa ve kaostan herkesin zarar göreceğini vurguladı. Kargaşa ve kaosa izin vermemek için devlet organlarını uyumlu çalıştıracak, zıtlaşmayı değil, uzlaşma ve uyumu esas alan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun tercih edilmesi gerektiğini ifade etti.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın “sandığa gitmek ve Sayın İhsanoğlu’na oy vermek bir vatan borcudur. Bu kadar net konuşuyoruz. Seferbelik emri ağırlığında milletimizi sandığa gitmeye davet ediyoruz. Ülkemiz için, devletimiz için, çocuklarımızın geleceği için bunu yapmak zorundayız. Sandığa gidilmesini ve oy kullanılmasını istiyoruz. Bilinmelidir ki; Bu seçim normal bir seçim değildir. Türkiye’nin kader seçimi olacaktır. Cumhuriyetimize” tamam mı? Yoksa devam mı ?” denileceği bir seçimdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler