Trabzon'da kadınlar için siyaset paneli

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi ile Birleşmiş Milletler Türkiye, 5 Mart 2015 tarihinde “Türkiye’de Kadınların Siyasete Katılımı” başlıklı bir panel düzenliyor.Pane

Trabzon'da kadınlar için siyaset paneli

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi ile Birleşmiş Milletler Türkiye, 5 Mart 2015 tarihinde “Türkiye’de Kadınların Siyasete Katılımı” başlıklı bir panel düzenliyor.

Panele konuşmacı olarak BM Kadın Politikaları Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü, eski bir İzlanda parlamenteri, Reykjavik belediye başkanı ve sonrasında da Dışişleri Bakanlığı görevini yürütmüş Ingibjorg Gisladotti katılacak.

Panel tartışmasının ardından Luciana Kaplan tarafından yönetilen ‘Eufrosina’nın Devrimi’ isimli filmin gösterimi gerçekleşecek. Film, küçük bir kasabada yaşayan Meksika’lı bir kadının belediye başkanlığından ulusal parlamento üyesi olmaya doğru uzanan zorlu mücadelesini anlatıyor. Panel saat 14.00’da Trabzon Zorlu Grand Otel’de başlayacak ve halkın katılımına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset