Trabzon'da en önemli görev!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday adaylığı başvurularının ardından devlet kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.Başkan Revi, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü, Karayolları 10.

Trabzon'da en önemli görev!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday adaylığı başvurularının ardından devlet kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Başkan Revi, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Revi, her kurumda müdürler tarafından kurumların yaptığı ve yapacaklarıyla alakalı rapor alırken üzerlerine düşen görevi de yapacağının sözünü verdi.

20150316aw354272_02.jpgEN ÖNEMLİ GÖREV KARAYOLLARI’NIN

TRT ziyaretinin ardından Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’u ziyaret eden Başkan Revi, “Kurumlarımız arasında en önemli görev Karayollarına düşmektedir. İktidarımız döneminde en çok önem gösterilen yol yapımı olmuştur. Trabzon’da diğer şehirlere göre yol ağı geniş ve dünden bugüne bakarsak iyi bir ilerleme kaydedildi. Bundan sonrada Karayolları Bölge Müdürümüz ve ekibiyle daha güzel işlere imza atacağız, biz bu açıdan köprü görevimizi yapacağız” dedi.

Başkan Revi’yle sık sık istişarelerde bulunacağını ifade eden Bayramçavuş, yapımı devam eden Kanuni Bulvarının son durumuyla alakalı da bilgiler verdi. Karayolları’nı ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ve Orman Bölge Müdürü Mustafa Gediklili’yi ziyaret eden Başkan Revi, bu ziyaretlerinde de kurumlardan detaylı bir rapor aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset