Trabzon'da danışma meclisi toplandı

  AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı binasında yapılan toplantıya AK Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıya muhtarlar da yoğun ilgi gösterdi. Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Eyüp Ergan

Trabzon'da danışma meclisi toplandı

 

 
AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı binasında yapılan toplantıya AK Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıya muhtarlar da yoğun ilgi gösterdi.
 
Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Eyüp Ergan, ilçede yapılan yatırımları anlattı. Özdil-Oymalıtepe karayolunun en kıza zamanda yapımının tamamlanması için ihaleyi alan firma ile görüştüklerini belirten Ergan “Yomra’da hükümetimizin yaptığı her işin takipçisiyiz. Yomra merkezde ilköğretim okulu ve ana okulu yapımına kısa bir süre içerisinde başlanacak ve önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmeye çalışılacaktır.
 
Anadolu imam hatip lisesi ve Sağlık meslek lisesinin de ilçemize kazandırılması için görüşmeler yapıldı sonuçlandırılmak üzere. Bunlarla birlikte önümüzdeki yıllarda oluşacak olan okul sıkıntısı ortadan kaldırılmış olacaktır. Köylerimizde yapılacak olan asfalt ve betonlama çalışmalarına en kısa zamanda başlanacaktır. Ayrıca KÖYDES bütçesinden gelecek olan miktarında dağıtımı yapılacaktır. Biz Yomra ilçemizi beldeleri, köyleri ve mahalleri ile sahiplenmişiz. Her konuda insanımızı yanında olacağız ve gönüllerine gireceğiz. Gayemiz önce Allah’ın sonra Yomralılar’ın rızasını kazanmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler