Trabzon'da Ak Kadınların güveni tam

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilatlar olarak üzerlerine düşen görevi yapma noktasında kararlı olduklarını belirterek “İl başkanımız, ilçe başkanlarımız kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızla yola

Trabzon'da Ak Kadınların güveni tam

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilatlar olarak üzerlerine düşen görevi yapma noktasında kararlı olduklarını belirterek “İl başkanımız, ilçe başkanlarımız kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızla yola çıktık, yerel seçimlerde başarılı olacağız” açıklamasında bulundu.

ORHAN BAŞKANIN YANINDAYIZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına mevcut başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yeniden aday olmasını değerlendiren Gümüş “Belediye başkanımızın başarılı çalışmaları ikinci dönemde devam edecektir. Kendisine her türlü desteği vereceğiz. Hem Trabzon büyükşehir hem Ortahisar hem de ilçelerde AK Parti seçimden zaferle çıkacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset