Trabzon’a bir Trabzon daha katacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak, 7 Haziran 2015 seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında parti yöne

Trabzon’a bir Trabzon daha katacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak, 7 Haziran 2015 seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında parti yöneticilerini bilgilendirdi.

Ortahisar ilçe başkanı Temel Altunbaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, “7 Haziran için artık adaylarımız belirlendi. Pırıl pırıl altı tane adayımız var. Şimdi hep birlikte saha da olacağız. Birbirimize her zamankinden daha fazla sarılacağız. Çünkü bu seçim bu ülke için, bu millet için, İslam âlemi için çok önemli. Bu seçimde oylanacak olan bu milletin ve İslam âleminin istikbalidir. Bu seçim sonucunda ya ülkemizde istikrar ortamı, ekonomik ve sosyal kalkınma, hiç kimsenin kimsenin kıyafetine karışmaması, demokrasi ve özgürlükler artarak devam edecek ya da kan kaybı yaşanacak. İşte burada bizlere her zamankinden daha fazla görev düşüyor. Vatandaşlarımıza çalışmalarımızı çok iyi anlatacağız" dedi.

Çok çalışacaklarını ve 7 Haziran akşamı tüm Türkiye’ye büyük bir zafer daha yaşatacaklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu sözlerini şöyle tamamladı:
“12 yıllık AK Parti iktidarında Trabzon’a tam olarak 10,8 katrilyonluk yatırım yapıldı. Var mı geçmişte Trabzon’a bu kadar yatırım yapan başka bir iktidar. Bakınız Trabzon’da Kanuni Bulvarı gibi dev bir yatırım yürütülüyor. Bu yolun ne kadar büyük ve önemli bir yatırım olduğunu çalışmalar tamamlandığında göreceğiz. Bu yol Trabzon’a bir Trabzon daha katacak. Geçmişte yapılan Yavuz Selim Bulvarı’nı (Tanjant) hatırlayalım. Bizden önceki 20 küsür yılda bu yolu tamamlayamadılar. AK Parti iktidar olunca ilk işlerinden biri bu yolu Trabzon’un hizmetine sokmak oldu. İkinci Tanjant diye isimlendirebileceğimiz Kanuni Bulvarı’nda ise çalışmalar planlanan şekilde devam ediyor. İşte AK Parti farkı budur.”

Büyükşehir Belediye başkanı Gümrükçüoğlu, konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerinin sorularını yanıtladı.

20150408aw377419_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset