Trabzon hizmetlerin en iyisine layık

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, Trabzon’un hizmetlerin en iyisine layık olduğunu söyledi.Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, seçim çalışmasını esnafı ziyaret ederek sürdürüyor.Ak Parti teşkilatlarını bir çok kez z

Trabzon hizmetlerin en iyisine layık

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, Trabzon’un hizmetlerin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, seçim çalışmasını esnafı ziyaret ederek sürdürüyor.

Ak Parti teşkilatlarını bir çok kez ziyaret eden Sürmen, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi esnafları ziyaret ediyor. Yomra, Arsin, Sürmene ilçe esnaflarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla teker teker tokalaştı.

Esnafları ziyaret ederek destek ve dualarını istediklerini belirterek, “Esnafımızın ve vatandaşımızın teveccühleri ile çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Soğuk bir günde ziyaret yaptığımız ziyaretler vatandaşımızın güler yüzü bizleri ısıttı” dedi.

img_5001.jpgSürmen, yaptığı açıklamada güçlü Türkiye’nin inşasına katkıda bulunmak yola çıktıklarını belirterek, “7 Haziran seçimleri güçlü bir Türkiye,  Başkanlık sistemi ve yeni anayasa için çok önemli. Bizler  bir yerlere gelmek, makam mevki sahibi olmak için değil, bu şehre bu ülkeye hizmet etmek için her zaman göreve hazır olduğumuzu, Trabzon’un refahı Türkiye’nin bekası için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizi taşın altına sokacağımızı ifade etmek istiyorum. Güçlü Trabzon Güçlü Türkiye sloganı ve Erdemli Siyaset anlayışıyla 2015 yılında AK Parti Kadrolarından milletvekili olmayı Allah nasip ederse halkımız adına Trabzon’umuz adına, ülkemiz adına en iyi hizmetleri vermek için, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımdan herkesin emin olmasını istiyorum” diye konuştu.

Öte yandan Erdem Sürmen, 14 Mart Tıp Bayramı olması nedeniyle tıp camiasındaki fedakar hekimlerin, bu mesleğe gönül veren hekim adayların ve tüm sağlık personelinin Tıp Bayramını kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler