Trabzon gezisi kriz yarattı

Haber61 – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşmada Erdoğan’ın Trabzon gezisine atıfta bulundu. Bahçeli, “Erdoğan açılıştan açılışa koşmakta, tıpkı siyasi sorumluluk

Trabzon gezisi kriz yarattı

Haber61 – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşmada Erdoğan’ın Trabzon gezisine atıfta bulundu. Bahçeli, “Erdoğan açılıştan açılışa koşmakta, tıpkı siyasi sorumluluk taşıyan bir parti genel başkanı gibi açık hava toplantıları düzenlemektedir. Hafta sonunda Trabzon, Rize, Bayburt ve Gümüşhane’de eski haline bile rahmet okutacak kadar ağzını bozmuş, bağırmış, çağırmıştır. Muhalefete çatmış, hakaret etmiş ve azarlamıştır. Haklı ve yerinde sözleri de arada kaynamış gitmiştir. Erdoğan, TBMM gündemini belirlemekte, ele alınacak kanun tasarı veya tekliflerini önceden kamuoyuna bildirmektedir.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset