Trabzon genel seçim sonuçları - 2015 genel seçim sonuçları

YSK’nın yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte anlık sonuçların görüntüleneceği Haber61’in Seçim sayfası, tüm ilçelerden gelen sandık sonuçlarını milyonlarca ziyaretçisine tek bir ‘tık’la ulaştıracak.Kesinleşen adaylar flaş haberlerle duyurulacakSeçim sonu

Trabzon genel seçim sonuçları - 2015 genel seçim sonuçları

YSK’nın yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte anlık sonuçların görüntüleneceği Haber61’in Seçim sayfası, tüm ilçelerden gelen sandık sonuçlarını milyonlarca ziyaretçisine tek bir ‘tık’la ulaştıracak.

Kesinleşen adaylar flaş haberlerle duyurulacak

Seçim sonuçlarını anlık olarak aktarmak için tüm altyapı çalışmalarını ve personel hazırlıklarını tamamlayan Haber61, siyasi partilerin oy dağılımlarının yanı sıra milletvekili olmaya hak kazanan adayları da flaş haberlerle duyuracak. Kazanan adayların kim olduğuna dair bilgiler de fotoğraflarla beraber Haber61’in Seçim ziyaretçilerinin bilgisine anlık olarak sunulacak.

Canlı yayından takip edilebilecek

“Haber61.tv” adresi üzerinden anlaşılır grafikler ve haritalı sonuçlarla ziyaretçilerine 2015 Genel Seçim Sonuçlarını aktaracak olan Haber61’in internet yayını, kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar kesintisiz sürecek. Ayrıca ziyaretçiler, Haber61’in seçime özel canlı yayınını da internet üzerinden takip edebilecek.

Siz Değerli okurlarımız için tüm ilçelerin tek tek sonuçları aktarılacak. 

ak-parti.jpg

chp-008.jpg

mhp-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset