Trabzon CHP'den AK Parti'ye çağrı

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu 61 projeyi canlı yayında tartışmaya çağırdı.  CHP Trabzon il başkanlığında bugün bir basın açıklaması düzenleyen Karan, Trabzon Belediy

Trabzon CHP'den AK Parti'ye çağrı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu 61 projeyi canlı yayında tartışmaya çağırdı. 
 
CHP Trabzon il başkanlığında bugün bir basın açıklaması düzenleyen Karan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 projesine yönelik eleştirilerde bulundu. 
 
61 projeden sadece 2 tanesini beğendiğini bunlardan birinin Meydan Parkı düzenlemesi, diğerinin de Fatih mahallesini Tanjant'a bağlayan yol olduğunu kaydeden Karan, “Sayın Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı’nı da al gel istediğin televizyonda, parkta, halkta, stadyumda sizinle beraber 61 projeyi her yerde tartışmaya hazırım. Öyle rakamlarla oynamayacaksın. Trabzon Belediye Başkanı kimseye istihdam sağlamamıştır. Sürmene’deki Yeniay Tersanesi de tam bir fiyaskodur. Şimdi buraya Lojistik Merkez Yapalım diyorlar” şeklinde konuştu.
 
Karan, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu da bir yıl sonra yapılacak seçimde yenilgiye uğratacaklarını iddia ederek "Siz 1 sene sonra yoksunuz. Trabzon Belediyesi'ni hak eden anlayan Trabzon halkına reis olacak kişiler gelecektir. Siz Trabzon’a atanmış bir bürokratsınız” diye konuştu.
 
Ardından son dönemde yapılan zamları eleştiren Karan, Türkiye’de her şeye zam yapıldığını hatırlatarak “Bu konuda AK Parti’ye ve Başbakan Erdoğan’a bir madalya vermek lazım. Akşam saatlerinde gelen benzin zammı hemen uygulamaya koyuldu. Hükümetin artık dayanacak gücü kalmadı. Türkiye’de açlık, geçim sıkıntısı var. Türkiye’de her ilde icra dairelerinin sayısının artması bu bir tesadüf değildir.
 
Belki de ekonominin geldiği bu noktada Başbakan savaş çığlıkları atmaktadır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset