Trabzon CHP'de kim birinci sırada?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yavuz Karan, Partisinden istifa etti. Karan, Haziran 2015’de yapılacak olan Genel Seçimlerde partisinden milletvekili adayı olmak için istifa ettiğini dün açıklamıştı. CHP’nin dünk

Trabzon CHP'de kim birinci sırada?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yavuz Karan, Partisinden istifa etti. Karan, Haziran 2015’de yapılacak olan Genel Seçimlerde partisinden milletvekili adayı olmak için istifa ettiğini dün açıklamıştı. CHP’nin dünkü düzenlemiş olduğu toplantıda dikkatlerden kaçmayan en büyük detay ise Karan’ın CHP örgütlerinin yalnız bırakmadığı oldu. 

Karan, il başkanlığı dönemi boyunca görev yaptığı tüm ilçe başkanları ile kürsüye çıkarak il başkanlığına veda konuşmasını yaptı. 34 ilçe başkanı ve yöneticileri kürsüde konuşan Karan’ı dinleyen bazı partililerin duygulandığı da dikkatler kaçmadı. Trabzon CHP’de son dönemlerde bütünleştirici olarak görülmeye başlanan Yavuz Karan’ın Genel Merkez tarafından birinci sıraya koyulması beklenirken bir anda gözler Volkan Canalioğlu’na çevrildi. 

Canalioğlu, son dönemlerde Trabzon siyasetinde biraz daha geri planda kalması ve özellikle Trabzonspor’un şike oylamasında TBMM’de bulunmaması Trabzon seçmeni tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Karan’ın ise Şike konusunda yapmış olduğu çıkışlar yanında vatandaşlar yanında sürekli olarak siyasi tavrı kamuoyu oluşmasına neden olmuştu. Genel Merkez Trabzon’da nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olurken partililerin temayül yoklaması yapması istiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset