Trabzon CHP'de flaş seçimler

Haber61 – Haber Servisi -  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon il örgütlerinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Mevcut başkan Güzide Uzun ve ekibi il kongresi öncesi yapılan ilçe kongrelerinde il delegesi olarak Ortahisar İlçe örgütlerinde yer aldığı liste se

Trabzon CHP'de flaş seçimler

Haber61 – Haber Servisi -  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon il örgütlerinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Mevcut başkan Güzide Uzun ve ekibi il kongresi öncesi yapılan ilçe kongrelerinde il delegesi olarak Ortahisar İlçe örgütlerinde yer aldığı liste seçilemedi. Ortahisar’a aday olan ve mevcut il başkanını desteklediği Arif Boz, küçük bir oy oranı ile seçimi kaybetti. Uzun’un kurmaylarının da bu listede yer altığı öğrenildi.

Çok konuşulan diğer seçim ise; Akçaabat ilçesinde gerçekleştir. Eski İl Başkanı Yavuz Karan’ın yer aldığı ve yine il başkanını desteklemiş olduğu liste bu ilçe kongresinde de seçilmedi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; İlçe kongresini Ali Türen Öztürk’e yakın listenin kazandığı öğrenildi. İlçe kongreleri tamamlanmasının ardında İl Başkanı seçimleri yaşanacak olan CHP’de yarışın kızışacağı sinyalleri alınıyor.

Mevcut seçimlerde Ali Türen Öztürk, Güzide Uzun’un il başkanı aday olarak yarışması beklenirken, eski isimlerinde yarışa katılması bekleniyor. Belirleyici ilçeler arasında olan Ortahisar ve Akçaabat ilçe kongrelerini kaybeden Uzun’un bu yarışta biraz ter dökeceği gözüküyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset