Trabzon bizim sevdamızdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Trabzon’un gelecek vizyonunu anlattı. Trabzon’un Doğu Karadeniz Bölgesi’nin lokomotifi ve cazibe merkezi olduğunu belirten Yıldırımhan, “Trabzon için irademizi ortaya koyduk. Trabzon’un 2023 vizy

Trabzon bizim sevdamızdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Trabzon’un gelecek vizyonunu anlattı. Trabzon’un Doğu Karadeniz Bölgesi’nin lokomotifi ve cazibe merkezi olduğunu belirten Yıldırımhan, “Trabzon için irademizi ortaya koyduk. Trabzon’un 2023 vizyonuna uygun bir şekilde yatırımları ve hizmetleri şehrimize çekmek için elimizden geleni yapacağız. Mevcut projelerin tamamlanması ve yeni projelerin üretilmesinin takipçisi olacağız. Ortaya koyduğumuz Trabzon projeksiyonunu ekip ruhu ve ortak akılla hayata geçireceğiz. Her zaman halkıyla kucaklaşan, işini takip eden, sırt dönmeyen, kolay ulaşılabilen, bıkmayan, yorulmayan ve itmeyen bir milletvekili olacağım. Trabzonlu bürokratlarımızla şehrimize hizmet ve yatırımların çekilmesi için etkin bir şekilde işbirliği ve eşgüdüm ortaya koyacağız.” dedi.

TRABZON, SIRT DÖNÜLECEK BİR ŞEHİR DEĞİLDİR

Trabzon, işimize geldiği zaman methedilecek, işimize gelmediğinde sırt dönülecek şehir değildir diyen Yıldırımhan şöyle konuştu: “Bütün sevdamı, hizmetimi, fedakârlığımı verdiğim Trabzon’a milletvekili olarak hizmet şerefine nail olmayı ve halkımızla kucaklaşan bir anlayışla yolumuza devam etmeyi arzu ediyorum. Kararlı bir şekilde yoluma devam etmeye ve hizmetlerimi maksimum seviyelere çıkarmaya özen gösterdim. Her zaman Trabzon’u ve Trabzon insanını önemsedim. Halkımızın her kesimi ile STK’larla, bürokrasi ile ve basınımızla tek vücut olma azim ve kararlılığında oldum. Bundan sonra da aynı tavrımı devam ettireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Trabzon işimize geldiği zaman methedilecek, işimize gelmediğinde sırt dönülecek şehir değildir.”

TRABZON’U İYİ OKUMAK LAZIM

Trabzon’un bölgenin kalbi ve lokomotifi olduğuna dikkati çeken Yıldırımhan, “Büyük Trabzon büyük bölge demektir. Onun için biz nasıl bir şehrin hizmetkarı ve vekil adayı olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Böyle bir şehrin vekaletine talip olmanın da ne büyük bir sorumluluk gerektirdiğini iyi biliyoruz.  Trabzon son derece diri, son derece dinamik, son derece sağlıklı bir şehirdir. Trabzon’u iyi okumak, iyi anlamak, iyi solumak gerekir. Çok şükür biz, bu şehrin her şeyi ile bütünleşmiş, her zerresini solumuş ve ciğerlerimizi bu şehrin enerjisi ile doldurmuş biriyiz. Biz halkımızı iyi tanıyoruz. Onların beklentilerini, sorunlarını ve umutlarını iyi biliyoruz. Onların beklentilerine cevap vermek, sorunlarını çözmek ve umutlarını büyütmek azim ve kararı bizde vardır.” diyerek açıklamasını bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset