Trabzon Ak Parti'de büyük heyecan

Haber61 - Haber Servisi -  AK Parti milletvekilli aday adayı olan 49 ismin genel merkeze giderek sözlü mülakata girmesinin ardından haber merkezimiz bir kısım aday adayının elendiği bilgisine ulaştı.21 aday isminin ara komisyona gittigi ve bu komisyonda d

Trabzon Ak Parti'de büyük heyecan

Haber61 - Haber Servisi -  AK Parti milletvekilli aday adayı olan 49 ismin genel merkeze giderek sözlü mülakata girmesinin ardından haber merkezimiz bir kısım aday adayının elendiği bilgisine ulaştı.

21 aday isminin ara komisyona gittigi ve bu komisyonda da 14 ismin kaldığı öğrenildi. Ara komisyonun, son hali ile 14 ismi 23 martta Trabzon İl Başkanlığına yollayacağı ifade edildi. Buradan gelecek isimler Trabzon'un 18 ilçesinde yaşayan seçmene sorulacagi belirtildi. Anket ile vatandaşa "bu adaylardan hangisini tanıyorsun" " sizce nasıl birisi" "bölgeyi temsil edebilir mi" sorulari sorulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset