Trabzon-Adana kardeşliği

CHP Trabzon Milletvekili aday adayı eski İl Başkanı Yavuz Karan ile Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik’in Adana çıkarmasıCHP Trabzon Milletvekili aday-adayı Yavuz Karan Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ile birlikte Adana’da hem akraba ziyareti yaptı

Trabzon-Adana kardeşliği

CHP Trabzon Milletvekili aday adayı eski İl Başkanı Yavuz Karan ile Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik’in Adana çıkarması

CHP Trabzon Milletvekili aday-adayı Yavuz Karan Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ile birlikte Adana’da hem akraba ziyareti yaptı hem de Çukuova ve Seyhan Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Karan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, ”Büyük CHP ailesinin Adana ilimizdeki akrabalarımızı ziyaret ettik. Ziyarette bizi yalnız bırakmayan CHP Adana eski İl Başkanı Orhan Sümer ile birlikte Çukurova’nın sevgili belediye başkanı kardeşim Soner Çetin ile Seyhan Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve Adana-Trabzon arasında dostluk köprüsünü kuran Ayhan Aynal ile eski Gençlik Kolları Başkanımız Orhan Bayram olmak üzere herkese teşekkür ederim.”

Trabzon ile Adana’nın bir çok alanda ortak paydaşları olduğunu belirten Yavuz Karan “Bu iki güzide il arasında kardeşlik köprüsünü sağlamlaştırma adına bizlerde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

1-202.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset