Teşvik paketi Bahçeli'yi tatmin etmedi

Ne çocuk başına para, ne çeyiz hesabı, ne de çalışan kadınlara yönelik haklar; Bahçeli yine tatmin olmadı. MHP liderinin hedefinde, hükümetin kadın ve çocuklar için hazırladığı paket vardı.Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bah

Teşvik paketi Bahçeli'yi tatmin etmedi

Ne çocuk başına para, ne çeyiz hesabı, ne de çalışan kadınlara yönelik haklar; Bahçeli yine tatmin olmadı. MHP liderinin hedefinde, hükümetin kadın ve çocuklar için hazırladığı paket vardı.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin kadın ve çocuklara yönelik hazırladığı teşvik paketini eleştirdi. Bahçeli, "3 çocuğu teşvik etmek maksadıyla vereceği parayı aşama aşama artıran rüşvetçi zihniyete diyorum ki, hiçbir yavrumuzun değeri parayla pulla ölçülemeyecektir. Doğan çocukların yetişmesi, milli ve manevi ahlakla büyümesi, iş kurması, yararlı bir fert olması en az yardım kadar mühimdir. Balık tutmayı öğretmediğiniz müddetçe gelecek nesillerin sosyal ve ekonomik kaybı kaçınılmazdır. Basit ve günü birlik tedbirlerin kalıcı sonuç vermesi çok zordur. Babalara iş vermeyen bir iktidarın doğar doğmaz çocuklara para vermesi inandırıcı değildir" dedi.

BATI’YI TOPA TUTTU

“8 Ocak’ta Boko Haram militanları iki bin kişiyi acımasızca öldürmüştür. Fransa için dünyayı ayağa kaldıranlar, aynı hassasiyeti Nijerya için göstermemiştir. Yıllardır Müslümanlar katledildi, kadınlara tecavüz edildi; kortej halinde yürüyenlere rastlanmadı. Doğu Türkistan heder oldu, kimse gündemine bile almadı. Mazlumların halini film izler gibi izlediler. Haritalarla oynandı, petrol için insanlar katledildi. Şimdi bunları unutalım, hiç utanmayalım mı? Bunları da görmezden mi gelelim? ‘Ölenle ölünmüyor’ kılıfına mı uyduralım? Hepimiz Charlie Hebdo’yuz mu diyelim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset