Teşkilatlar partilerin çimentosudur

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Müminhan Bilgin resmi müracaatının ardından sahaya indi. Trabzon’u adım adım arşınlayan Bilgin Kuzey Ekspres Gazetesi’ni ziyaret ederek gazete sahibi Hasan Kurt ile sohbet etti. Ardından Maçka İlçe Başkanlığını ziy

Teşkilatlar partilerin çimentosudur

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Müminhan Bilgin resmi müracaatının ardından sahaya indi. Trabzon’u adım adım arşınlayan Bilgin Kuzey Ekspres Gazetesi’ni ziyaret ederek gazete sahibi Hasan Kurt ile sohbet etti.

Ardından Maçka İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bilgin İlçe Başkanı Sedat Kongur ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

ekspres-ziyaret-2.jpgTEŞKİLATLAR PARTİLERİN ÇİMENTOSUDUR

Siyasette en önemli unsurun teşkilatlar olduğunu belirten Bilgin, ‘AK Parti’nin bugünkü başarısında en önemli unsur teşkilatlarına verdiği önemdir. Partimizin kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan siyaset sahnesinde  her platformda teşkilatlara yetki, görev ve sorumluluk yükleyerek siyasi partilerin çimentosunun teşkilatlar olduğunu vurgulamıştır’ dedi.

MAÇKA TRABZON’UN TURİZM’DE ÇEKİM MERKEZİDİR

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ı da makamında ziyaret eden Bilgin Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olan Koray Koçhan’ı yakinen takip ettiğini, göreve geldiği günden bu yana özellikle halkın birinci ihtiyacı ve önceliği olan yol, içme suyu gibi meselelere önemle eğildiğini, turizm alanındaki çalışmaları ile de dikkat çektiğini belirtti.

Maçka’nın bir turizm vadisi olmasının yanında Dünya’nın gözünü diktiği bir turizm merkezi halini aldığını belirten Bilgin ‘Trabzon’un kalkınabilmesi için turizm olmazsa olmazımızdır.  Turizm alanında Trabzon’un Güney ile kıyaslandığında eksiği yok fazlası vardır.

sedat-kongur-maçka-ilçe-başkani-ziyaret.jpgBiz bunun bilincinde olarak turizm alanındaki projelerimizle Trabzon’u kalkındıracağız. Bu manada eşsiz güzellikteki doğasıyla, ormanlarıyla, akarsuları ile Sümela Manastırı ile Maçka en önemli ilçelerimizden biri olarak yükselen değerini arttırmaya devam edecektir. Bu manada ilçesi için gecesini gündüzüne katan Başkanımız Koray Koçhan’ı tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim’ dedi.

Bilgin teşkilat ziyaretlerinin ardından Günebakış Gazetesi’ni ziyaret edip gazete sahibi Ali Öztürk ile görüştükten sonra Kuzey TV’de canlı yayın programına katılarak Trabzon için hedeflerini aktardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler