Tekin: Kaos yaratılmak isteniyor

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin “Karanlık odaklar Türkiye’de özellikle seçim sürecinde bir kaos yaratmak istiyor” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan CHP Genel Sekre

Tekin: Kaos yaratılmak isteniyor
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin “Karanlık odaklar Türkiye’de özellikle seçim sürecinde bir kaos yaratmak istiyor” dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Türkiye’nin sıcak gündemini değerlendiren Tekin, ilerleyen süreçlerde provokasyonların olabileceğine dikkat çekti. Ciddi önlemlerin alınması gerektiğini belirten Tekin, “Görünen o ki karanlık odaklar Türkiye’de özellikle seçim sürecinde bir kaos yaratmak istiyor ama Türkiye güçlü bir ülkedir. Bunu herkes bilsin. Bu konuda Türkiye daha önce ağır bedeller ödedi. Bunların üstesinden gelecektir. Biz genel başkanımızla önce adliyede başsavcımıza taziye ziyareti yaptık. Daha sonra Muhammed amcaya gittik. Ben Muhammed amcanın ellerinden öpüyorum. Gerçekten sayın savcımızın babası olağanüstü güçlü bir insan” dedi.
 
Gürsel Tekin açıklamaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerle Ankara’ya gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler