Tek gayemiz MHP’yi iktidar yapmak

MHP Trabzon milletvekili aday adayları Şener Pul, Hüseyin Örs seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.  MHP Trabzon milletvekili aday adayları Şener Pul ve Hüseyin Örs birlikte Trabzon eski DYP il başkanı iş adamı Bekir Bülbüloğlu’nu kendi i

Tek gayemiz MHP’yi iktidar yapmak
MHP Trabzon milletvekili aday adayları Şener Pul, Hüseyin Örs seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 
 
MHP Trabzon milletvekili aday adayları Şener Pul ve Hüseyin Örs birlikte Trabzon eski DYP il başkanı iş adamı Bekir Bülbüloğlu’nu kendi işyerinde ziyaret ederek bir süre sohbette bulundular.
 
Sohbette açıklama yapan MHP Trabzon milletvekili aday adayları Şener Pul-Hüseyin Örs “tek gayemiz MHP’yi iktidar yapmak. Bu noktada kimin seçileceği değil partimizin iktidara gelmesi çok önemli. Zaten partimizde aday adayları arasındaki beraberlik takdire şayandır. Hep birlikte seçim süresince MHP’nin iktidarı için  gecemizi gündüzüme katarak çalışmak boynumuzun borcu” diye konuştular.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler