Tayyip baharı sona ermiştir'

Kayseri'de partisinin 'Bölge İstişare' toplantısına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Suriye krizinin, komşularına önce dostluk gösterisi yapan, sonra çark ederek efelenen Başbakan ile uluslararası toplantılarda içi boş şaşalı nutuklar ata

Tayyip baharı sona ermiştir'

Kayseri'de partisinin 'Bölge İstişare' toplantısına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Suriye krizinin, komşularına önce dostluk gösterisi yapan, sonra çark ederek efelenen Başbakan ile uluslararası toplantılarda içi boş şaşalı nutuklar atan Dışişleri Bakanı'nın hediyesi olduğunu belirterek," Arap Baharı'nda yaprak dökümü yaşanırken, iç politikada da Tayyip Baharı sona ermiştir" dedi.

  Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri il Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Kayseri, Sivas ve Yozgat il teşkilatlarının katımı ile düzenlenen 'Bölge İstişare' toplantısında, divana genel başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MKYK üyesi Mustafa Eraslan , MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke seçildi.

 İKTİDAR İMRALI'DAN MEDET UMMAKTADIR

 Bölge toplantısının açılışını yapan Semih Yalçın, iktidarı mirasyedi ve Barzani'yi kucaklamakla suçlayarak, 'İktidar terör konusunda İmralı'dan medet ummaktadır. Başbakan ve ekibi hezeyan içindedir. Kurulan müzakere tuzağında , Kandil'deki katillerin koruyucusu olan Barzani, Ankara'da Başbakan ve AK Partililer tarafından kucaklanmıştır" diye konuştu.

 TÜRKİYE'Yİ DERİN BUNALIMA SÜRÜKLEDİ

 Suriye krizinin, komşularına önce dostluk gösterisi yapan, sonra çark ederek efelenen Başbakan ile uluslararası toplantılarda içi boş şaşalı nutuklar atan Dışişleri Bakanı'nın hediyesi olduğunu söyleyen Yalçın, konuşmasına şöyle devam etti:

 ERDOĞAN DENİZİN BİTTİĞİNİN FARKINDA

"Bölgemizi kaosa sürükleyen Arap Baharı'nda yaprak dökümü yaşanırken, iç politikada da Tayyip baharı sona ermiştir. Vatandaş 10 yıldır AK Parti'ye verdiği büyük desteğin karşısında terör, zam, zulüm, yokluk adaletsizlik ve yandaş kayırma görmüştür.

Başbakan Erdoğan denizin bittiğinin farkındadır. Nitekim, bu günlerde hayli gergin ve sinirlidir. Partisini açmaza sürüklediği gibi kimseleri beğenmeyip, hiçbir haklı tenkidi ciddiye almayıp, Türkiye'yi derin bunalıma sürüklediğini idrak etmiştir.'

 AK PARTİ ULUSLARARASI GÜÇLERİN HİHMMETİYLE KURULDU

 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti'nin uluslararası güçlerin himmetiyle kurulduğunu, Türkiye'nin İstiklal Savaşı'ndan daha tehlikeli bir siyasi atmosfere sokulduğunu öne sürdü. Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Türkiye, yerli işbirlikçilerin de marifetiyle, iç ve diş tehditlerin sarmalarına düşürülmüştür. Bölgede Suriye kriziyle tırmanan olaylar, doğrudan Türkiye'nin varlığını ve güvenliğini tehdit eden boyutlara ulaşmıştır. Partimizin temel düsturu; tüm bunlara karşı Türk milleti sensiz asla olacaktır. Büyük kurultay konseptini oluşturan ve Türk milleti olmadan gelecekteki hiçbir şeyin mümkün olamayacağı gerçeğini buradan Türk kamuoyu ve dünyaya alenen ilan ediyoruz.'

 

Bölge toplantısında konuşan MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke de Kayseri olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yanında yer aldıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset