STK'larımız bugün mü aklınıza geldi!

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran, AK Parti'nin STK'lara yönelik gerçekleştirdiği temayül hakkında açıklamalarda bulundu.Kıran, "STK'ların bugüne kadar varlıklarından dahi haberdar olmayan AKP, bugün onlara söz hakkı verdiğini söylüyor. ST

STK'larımız bugün mü aklınıza geldi!

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran, AK Parti'nin STK'lara yönelik gerçekleştirdiği temayül hakkında açıklamalarda bulundu.

Kıran, "STK'ların bugüne kadar varlıklarından dahi haberdar olmayan AKP, bugün onlara söz hakkı verdiğini söylüyor. STK yöneticilerimiz ve üyelerimiz bu oyuna gelmeyecektir" diyerek eleştirilerde bulundu.

Kıran'ın açıklamaları şu şekilde:

STK'LARIMIZ BUGÜN MÜ AKLINIZA GELDİ!

"Bugüne kadar Trabzon'da kaç STK olduğunu bilmeyen AKP, şimdi onları temayüle davet ediyor ve söz hakkı veriyormuş. AKP'nin aklı şimdi mi başına geldi. Bugüne kadar elektirklerini dahi ödeyemeyen STK'ları ve yöneticilerini unutan, AKP bu temayülle birlikte STK'larımızın sinsice bir planla fikirlerine başvuruyor. AKP'de hangi temayülün sonucu gerçekleşmiş ki STK yöneticilerinin dediğini dinleyecek. STK yöneticilerimiz ve üyelerimiz, duygularını sömürmeye çalışan AKP'nin oyununa gelmecektir.

STK VE STÖ'LERİMİZ OYUNLARINIZA ALET OLMAYACAK!

Trabzon'da bulunan mevcut STK'larımızın yöneticileri ve üyeleri şehrin halini görüyor. STK'larımız hiçbir hizmet ve yardım alamadıklarını söylüyor. Trabzon'un vekillerine dahi ulaşamıyorlar. Bugüne kadar öksüz bırakılan STK ve STÖ'lerimiz seçim yaklaşınca kendilerindenmiş gibi gösteriyorlar. Ama şehir, AKP ile her geçen gün kan kaybetmeye ülkenin bölünmeye doğru gittiğini görüyor. Bu oyuna bugüne kadar unuttuğunuz STK ve STÖ'lerimizi alet edemeyeceksiniz.

DERNEK YÖNETİCİLERİNİ BUGÜNE KADAR MAKAMLARINIZA DAHİ ALMIYORDUNUZ!

Bugüne kadar hiçbir katkı sağlamadığınız, başkanlık makamlarına dahi almadığınız engelli derneklerimizin yöneticileri ve üyelerinin temayüle çağırarak duygularıyla oynuyorsunuz. Bu kardeşlerimiz artık bunları yemiyorlar. Aynı zamanda hiçbir yardım sağlamadığınız cami derneklerimize, sosyal derneklere şimdi söz hakkı verdiğinizi söylüyorsunuz. Bugüne kadar neredeydiniz? Hangi dertlerini dinlediniz ve çözdünüz. Bu temayül tamamen partinin düşen oylarını ve popülariteliğini artırmaya yöneliktir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset