SP'den İhsanoğlu tepkisi

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, "Ekmeleddin İhsanoğlu yalnız CHP ve MHP’nin adayıdır. Ortak görülmüş bir aday değildir. Bize sadece empoze edilmek istendi" dedi.Saadet Partisi (SP) Antalya İl Divan Toplantısı, SP İl Başkanlığı’nda gerçekleşti

SP'den İhsanoğlu tepkisi

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, "Ekmeleddin İhsanoğlu yalnız CHP ve MHP’nin adayıdır. Ortak görülmüş bir aday değildir. Bize sadece empoze edilmek istendi" dedi.

Saadet Partisi (SP) Antalya İl Divan Toplantısı, SP İl Başkanlığı’nda gerçekleşti. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, "Ekmeleddin İhsanoğlu yalnız CHP ve MHP’nin adayıdır. Ortak görülmüş bir aday değildir. Bize sadece empoze edilmek istendi" dedi.

Saadet Partisi olarak var olan bütün teşkilatlarının eksiklerini gidererek cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlandıklarını belirten Kılıç, “Saadet Partisi olarak cumhurbaşkanı adayı çıkartamıyoruz. Çünkü bunun için kriterler var. Bunların birçoğunu yapabiliyoruz. Fakat mecliste bulunan 20 milletvekilinin imzası gerekir” dedi. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aday olarak gösterildiği hatırlatılan Kılıç, “İhsanoğlu yalnız CHP ve MHP’nin adayıdır. Ortak görülmüş bir aday değildir. Bize sadece empoze edilmek istendi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler