Soylu bakın nerede iftar açtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili Süleyman Soylu ve beraberindeki heyet, iftarını Kuzey Irak sınırında bulunan Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde ilçe sakinleriyle birlikte açtı.Bazı temaslarda bulunmak üzere bugün uçakla Ha

Soylu bakın nerede iftar açtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili Süleyman Soylu ve beraberindeki heyet, iftarını Kuzey Irak sınırında bulunan Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde ilçe sakinleriyle birlikte açtı.

Bazı temaslarda bulunmak üzere bugün uçakla Hakkari'nin Yükesekova ilçesine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Yüksekova ilçe başkanlığının açılışına yaptıktan sonra Şemdinli ilçesine geçti. Buradaki ziyaretini tamamlayan Soylu ve beraberindekiler iftar için Kuzey Irak sınırında bulunan Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde geldi. Derecik beldesi sakinleri ile birlikte iftarını açan Soylu, burada olmaktan çok memnun olduğunu belirtti. Genel Başkan Yardımcısı Soylu, ilk defa buraya geldiğini belirterek, "Buradaki insanımız bütün içtenliğiyle samimiyetiyle misafirperverliğiyle bizlere kucak açtı. Şahsım adına bütün vatandaşlarımıza ve teşkilat yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Soylu ve beraberindekiler iftarını açtıktan sonra belde sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler