Soylu Ağar'ın yanındaydı

Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, iftar yemeğinden sonra rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Soylu Ağar'ın yanındaydı

Alınan bilgiye göre, Adana'da, kalp krizinden ölen organizatör Halil Genç'in cenaze törenine katıldıktan sonra İstanbul'a gelen Mehmet Ağar, bir kebapçıdaki iftar yemeğinin ardından rahatsızlandı. Ağar, Bahçelievler JFK Hastanesinde tedaviye alındı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çadırcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ağar'ın iftardan sonra terleme ve bayılma şikayetiyle hastaneye getirildiğini belirterek, şu anda yoğun bakımda tutulduğunu ve uyuduğunu kaydetti.

Mehmet Ağar'a yarın anjiyo yapılacağını bildiren Çadırcı, anjiyonun ardından rahatsızlığının ne olduğunun kesin belirleneceğini ifade etti.

Bu arada, Ağar'ın fenalaşması üzerine DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ve İstanbul İl Başkanı Remzi Şen hastaneye geldiler. Eski DP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da hastaneye gelerek, Ağar'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset