Sosyal devlet AK Parti hükümetiyle kendini buldu

Sosyal Yardım ve Hizmet alanındaki bütün kurum ve kuruluşlarımızı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde tek çatı altında birleştirerek hizmetlerin daha etkin ve daha verimli olmasını sağlamış olduk.Engelli ve yaşlılara, eşi vefat etmiş kadınlara

Sosyal devlet AK Parti hükümetiyle kendini buldu

Sosyal Yardım ve Hizmet alanındaki bütün kurum ve kuruluşlarımızı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde tek çatı altında birleştirerek hizmetlerin daha etkin ve daha verimli olmasını sağlamış olduk.

Engelli ve yaşlılara, eşi vefat etmiş kadınlara, muhtaç asker ailelerine düzenli sosyal yardım programlarını uygulamaya koyduk. İktidarımız döneminde engelli bireyleri sosyal hayatımızın her tarafında görüyoruz. Eskiden insanımız sanki suçmuş gibi kendilerinin ve yakınlarının engellilik durumunun bilinmesini istemiyordu. İktidarımız döneminde ortaya konulan insani yaklaşım ve engellilere sağlanan her türlü imkânla artık engelliler engelsiz bir şekilde çok şükür aramızda.

img_3516.jpgDar gelirli vatandaşlarımız TOKİ’nin üstlendiği “Sosyal Konut Projesi” ile ev sahibi yapılmaya başlandı. Ülkemizin Şehit ve Gazilere olan vefa borcu yapılan birçok yardım ve destek uygulamalarıyla ödenmeye çalışıldı. Şehit yakınlarına ve gazilere kamuda istihdam imkânı sağlandı. Eğitimde sağlanan birçok iyileşmenin yanında, artık ders kitapları eğitim yılının başında sıralarının üstünde çocuklarımızı bekliyor. Yatağa bağımlı hastaların hastanede yapılması zorunlu olmayan tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının ev ortamında yapılması amacıyla evde sağlık hizmetlerinin başlattık.

İktidarımız döneminde yapılan uygulamalarla insanımız hak ettiği hizmetleri almaya başlamış, sosyal devletin her türlü imkânından yararlanmaya başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler