Soruşturmaların çoğu AK Parti'li belediyelere

“Sadece CHP'li belediyelere operasyon yapılıyor” iddiasına Başbakan, rakamlar vererek açıklık getirdi: “Görev süremiz içerisinde ne kadar belediye izin verildi söyleyeyim. Partimizdeki belediyelerden 599 belediye hakkında biz soruşturma izni vermişiz. CHP

Soruşturmaların çoğu AK Parti'li belediyelere

“Sadece CHP'li belediyelere operasyon yapılıyor” iddiasına Başbakan, rakamlar vererek açıklık getirdi: “Görev süremiz içerisinde ne kadar belediye izin verildi söyleyeyim. Partimizdeki belediyelerden 599 belediye hakkında biz soruşturma izni vermişiz. CHP'yle ilgili 454 belediye, MHP'yle ilgili 231, BDP'yle ilgili 96, diğerleri 141 soruşturma. Böyle bir tablo var. Bizim belediyelerimizle ilgili olarak üzerinde ısrarla durduğumuz şey; yolsuzluğa, çıkar ilişkilerine, personelle ilgili girdi çıktılara hassasiyetimiz çok fazla. Eskişehir'le ilgili olarak yargı bu süreci açıyor. Ana muhalefet bu olayı bizimle ilişki kurmak suretiyle kendine göre oraya bir güç devşirmek istiyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler