Siyasilerin görevi neferlik yapmaktır

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret ederek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Yapılan çalışmalar

Siyasilerin görevi neferlik yapmaktır

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret ederek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bir sunumun gerçekleştiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Nihat Tosun "Verdiğiniz bilgiler gerçekten Trabzonumuz için çok önemli. Diğer şehirlerimize göre yerelliğin çok üstünde projeler. Böylesi hedefi büyük çalışmalarda siyasilere düşen görevde neferlik yapmaktır" diyerek süreç içerisinde bu projeleri birlikte başarabilme arzusunda olduklarını ifade etti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'da, Trabzon'da hedefin büyük olduğunu ve bu hedefleri gerçekleştirmek için destekçiler gerektiğini ifade ederek,  "Bizler siyasi kimliği o yada bu parti diye gözetmeksizin, ilimize katkı sağlamak istediğimiz projelerimizde bizlere yardımcı olabilecek tüm siyasi temsilcilerimize destek verme eğilimindeyiz" diyerek Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr. Nihat Tosun'a başarı temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler