“Siyaseti gel burada yap”

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu İzmit Körfez Köprüsü ayağının keson batırma töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, perde gerisine saklanıp namartçe kendilerine saldıranlar olduğunu, bu kişilerin montajlarla Türkiye’de huzuru yaralamaya çalıştığını

“Siyaseti gel burada yap”

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu İzmit Körfez Köprüsü ayağının keson batırma töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, perde gerisine saklanıp namartçe kendilerine saldıranlar olduğunu, bu kişilerin montajlarla Türkiye’de huzuru yaralamaya çalıştığını ifade ederek, "Bu saldırıları yapanlar, bunlara çanak tutanlar 2 hafta sonra çok büyük mahcubiyet yaşayacaklar" diye konuştu.

İsim vermeden Fethullah Gülen’e seslenen Erdoğan, "Birileri siyaset yapmak istiyorsa dışarıdan değil, er meydanı burası, gelir burada siyasetini yapar. Ama o yüreği olmayanlar sadece mikser görevi görür. Bu da ciddi manada ihanettir" dedi.

MUHALEFETE ÇAĞRI

Sokakların çatışma alanına dönmesine ve gençlerin karşı karşıya gelmesine asla tahammül edemeyeceklerini belirten Başbakan, "Muhalefet liderlerine de çağrıda bulundu. Erdoğan, "Siyasi partilerin genel başkanlarına sorumluluk çağrısı yapıyorum. Kışkırtıcı dilden uzak durmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset