Siyaset millete efendi olmak değildir

Trabzon Ak Parti Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, Siyaset millete efendi olmak değil millete hizmet etmek olduğunu belirterek, "Biz de Trabzon insanına hizmet etmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.Trabzon A

Siyaset millete efendi olmak değildir
Trabzon Ak Parti Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, Siyaset millete efendi olmak değil millete hizmet etmek olduğunu belirterek, "Biz de Trabzon insanına hizmet etmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Trabzon Ak Parti Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, Trabzon'da seçim çalışmalarını sürdürüyor.
 
Sürmen, Trabzon eski İl Başkanı Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Adnan Günnar ile birlikte  Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel'i makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular. Sürmen, daha önce Kızılay'a üye olma imkanının olmadığından dolayı bu ziyarette Kızılay'a üye olmak için form doldurdu. 
 
Sürmen ve Günnar ziyaret kapsamında MÜSİAD Başkanı Aydın Birincioğlu'nu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile de sohbet etme imkanı oldu. 
Daha sonra ise Trabzon Mimmarlar Odası Başkanı Saim Adanur ve Yönetim Kurulu ziyaret edildi. Bu ziyarette Trabzon'un mimarisi ve Trabzon üzerine fikir alış verişinde bulunuldu. 
En son ise TÜMSİAD Başkanı Mehmet Atmaca makamında ziyaret edildi ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etme imkanı oldu.
 
Sürmen, bir dizi ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Amacımız Trabzon'a neler katabiliriz, Trabzon'un sorunlarını nasıl giderebiliriz, Trabzon'a yatırımları nasıl getirebiliriz, Trabzon İnsanını nasıl mutlu edebiliriz diye ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, Siyasi kimliğimizi bir kenara bırakarak gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı bırakmayacağız. Tek gayemiz içinde yaşadığımız havasını soluduğumuz Trabzon şehrine bir şeyler katabilmek.
 
Bunu başarabilirsek ne mutlu bize. Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılanmak çalşmalarımızda bizim aşkımızı ve şevkimiz artırıyor. Siyaset millete efendi olmak değil millete hizmet etmektir.Biz de Trabzon insanına hizmet etmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset