Seyit Torun: İmamoğlu farkını gösterdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Trabzon'da konuştu

Seyit Torun: İmamoğlu farkını gösterdi

Haber61 Haber Servisi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile birlitke Trabzon’a gelen CHP genel başkan yardımcısı Seyit Torun katıldığı ASKF bayramlaşma töreninde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu’nun doğduğu topraklara geldiğini söyleyen Torun “Ekrem İmamoğlu bugün doğduğu topraklarda. Dinimiz gereği bayramlaşma ve mezar ziyareti için geldi. Burada birçok anısı ve tanıdığı insanlar var. Buradan Giresun ve Ordu’ya devam edecek. Tescillenmiş bir seçimin tekrarlanma süreci yaşıyoruz. Hukuken ve hakkıyla İmamoğlu yeniden başkanlığını 23 Haziran’da alacak. 18 günlük yönetiminde bile farkını gösterdi, 5 yılda çok daha iyilerini yapacak. Kucaklayıcı dili, hiç kimseyi ötekileştirmemesiyle bu işi nasıl hak ettiğini de gösterdi. O 16 Milyon İstanbullu’nun başkanı olacak. Biz bu seçimi kaybetmeyeceğiz. Bu ihtimali düşünmüyoruz.”

imamoğlu trabzonda konuştu

örs

imamoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset